INFORMATIE

We leven in een dynamische tijd. Wonen en werken lopen steeds vaker naadloos in elkaar over, maar we hebben ook behoefte aan rust en ontspanning. Dan is een appartement, voorzien van alle gemakken die u zich maar wenst, een uitkomst. En dat is dichterbij dan u denkt. Want als u kiest voor een van de nieuwe appartementen aan de Willem Dreeslaan staat u met beide benen letterlijk ‘midden in het leven.’

Op de hoek van de Willem Dreeslaan en de Stephensonstraat, aan de entree van de wijk Oosterheem, verrijst een kleinschalig woongebouw met 49 huurappartementen in het middensegment. De appartementen hebben een oppervlakte tussen de 63 m² en 125 m² en beschikken over één, twee of drie slaapkamers, een ruime woonkamer, een moderne keuken met inbouwapparatuur van Siemens, een luxe badkamer en een riant balkon waar u heerlijk kunt genieten van de omgeving. De appartementen worden aangesloten op het warmtenet en zijn voorzien van een warmtepomp, het gehele gebouw is volledig gasloos!

Ieder appartement beschikt over één of twee eigen parkeerplaats(en) op het bijbehorende parkeerterrein van het complex. Op de begane grond bevindt zich een compacte commerciële plint met units geschikt voor zakelijke dienstverlening.

De bouw is in volle gang en de verwachting is dat wij medio oktober 2022 gaan starten met de verhuur. Op dit moment is de prognose van oplevering van het complex het einde van eerste kwartaal óf het begin van het tweede kwartaal van 2023.

LUXE WONEN AAN DE WILLEM DREESLAAN, GA NAAR HET AANBOD

Wonen in Zoetermeer

In slechts 50 jaar tijd groeide Zoetermeer uit van een klein boterdorpje tot de derde stad van Zuid-Holland met 125.000 inwoners, een ruim aanbod sportfaciliteiten, een uniek leisure-aanbod en een sterke innovatieve sector. Wilt u skiën op de steile indoorskibaan van SnowWorld, of slaat u liever een balletje op de green van BurgGolf? Een ijsbaan, klimhal en grote sportparken; Zoetermeer heeft het allemaal.

Het complex is gemakkelijk bereikbaar en ligt centraal in Zoetermeer op loopafstand van het openbaar vervoer en het wijkwinkelcentrum. Hier vindt u een uitgebreid winkelaanbod voor uw dagelijkse benodigdheden, een gezondheidscentrum, kapper en gezellige horecagelegenheden. De RandstadRail brengt u snel en eenvoudig naar de historische Dorpsstraat, het moderne Stadshart en de overige wijken van Zoetermeer maar ook naar omliggende plaatsen als Den Haag en Scheveningen. Dankzij de strategische ligging ten opzichte van de A12 bent u ook met de auto snel op weg in de richting van Den Haag, Utrecht, en Rotterdam. Dat maakt Zoetermeer ook een prima uitvalsbasis als u werkt in de regio. Wilt u de drukte even ontvluchten In slechts een paar minuten bevindt u zich in het groene Bentwoud of natuur- en recreatiegebied Noord Aa waar u heerlijk in de buitenlucht kunt ontspannen.